Oblíbenost dobírky pokulhává, není konečně čas na platební bránu?

20. 4. 2020
Martin Kuchovský
Vedoucí marketingu, SEO specialista
6 min
Platební brány na vzestupu

E-shopy v posledních týdnech ve spojení s koronavirovou krizí hromadně omezují oblíbenou dobírku jako způsob placení za zboží. Proč? Aby ochránili přepravce, pošťáky i samotné zákazníky před rizikem nákazy onemocněním COVID-19. Osobně však pochybuji o tom, že tento trend s překonáním pandemie zmizí. Placení kartou online je budoucnost.

Možnost dělat svůj business naprosto bezkontaktně se chtě nechtě stane standardem, který bude muset dodržovat každý e-shop.

Využijte tento trend a dejte svým zákazníkům možnost platit za zboží online. A taky bez složitého přepisování bankovních účtů a variabilních symbolů. V Česku vám platební bránu zajistí 4 firmy, které jsou víceméně rovnocenné: Comgate, Gopay, GP webpay nebo PayU. Comgate však přišel se zajímavou novinkou, kterou si v současných karanténních podmínkách říká o vaši přízeň: uzavření smlouvy a aktivace brány na dálku online. Užijete si tak stejného luxusu jako zákazníci vašeho e-shopu při platbě online.

Základní informace o platební bráně Comgate

  1. Ceny za platební bránu jsou u běžných plateb od 0,79 do 0,99 % bez fixních poplatků z transakcí.
  2. Aktivace platební brány ze strany Comgate probíhá zdarma a čistě online.
  3. Smlouvu na platební bránu uzavřete na dálku bez potřeby tisku dokumentů.
  4. Převod peněz probíhá na váš bankovní účet každý den zdarma.

Platební bránu Comgate využívají desítky našich partnerů. Malé, střední i velké e-shopy, například:

Ale já už platební bránu mám!

Jestli již nějakou platební bránu máte, zkontrolujte si alespoň přes online ceník a porovnávač, jestli byste nemohli na poplatcích nějakou tu kačku ušetřit. Nebo si podmínky porovnejte v této tabulce:

Jak si stojí nejčastěji používané platební brány při pečlivém porovnání?

Jak si stojí platební brány při pečlivém srovnání všech poplatků? Comgate si dává pozor, aby byl vždy o něco málo levnější. Zdroj: comgate.cz.


To je pro dnešek vše, dámy a pánové. Jak platební bránu Comgate aktivujete v administraci e-shopu EasyShop, se dozvíte v našem článku: Jak zprovoznit platební bránu ComGate na e-shopové platformě EasyShop.

Nemáte čas brouzdat internetem?